3 dimenziós bútormodellek megjelenítése weboldalán

Elkészítjük az Ön által választott bútorok tökéletes 3 dimenziós modelljeit. A modelleket megjelenítjük weboldalán. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk. A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D bútormodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint rendelkezésre áll a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez. A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében.

Mutassa meg bútorait már a vásárlás előtt, leendő vevői otthonában

Okostelefonokon és tablet-eken, az újabb verziókon már elérhető a kiterjesztett valóság funkció, az AR(Augmented Reality). Az általunk készített és weboldalába illesztett 3 dimenziós bútormodelljeinket a látogatói az okostelefonjukon keresztül nézve kihejezhetik a valós térbe. Ezzel lehetővé válik, hogy weboldala látogatói a saját otthonukba helyezve nézhessék meg az Ön által kínált bútorokat.

Tökéletes digitális másolatok

Bútormodelljeink textúrája tökéletes, igény szerint lehet 8K minőségű is. A nagy felbontásnak köszönhetően a legapróbb kis részletek is tökéletesen megfigyelhetőek a bútormodelleken.

Bútorok befotózása

A fotózáshoz bármely helyszínre kiszállunk ahol áramvételi lehetőség biztosított és rendelkezésre áll hely a bútorok körbefotózásához. A fotózási helyszín bevilágításáról gondoskodunk.

Technológia

Alkalmazott technológiáink a fotó szkennelés és 3 dimenziós modellépítés, vagy ezek kombinációja a bútorok jellegéből adódóan.

Bútormodellek webes megjelenítése

Az elkészített bútormodellek weboldalán történő egyszerű megjelenítésében partnerünk a p3d.in , kifejezetten 3D tartalmak webfelületeken történő megjelenítését és kezelését szolgáltató webes vállalkozás, multinacionális jelenléttel.

Okostelefonon és tableten működő kiterjesztett valóság funkció (AR)

Kattints itt oldalunkon a Bőrkanapé képére, amin forog a kocka, majd a megjelenő baloldali menüben kattints az "AR" gombra és egyszerűen elhelyezheted a kanapét a környezeted valós terében ha az okostelefonodon vagy tableteden keresztül nézed. Ez a kiterjesztett valóság. Ezzel az technológiával az internetes látogatok kipróbálhatják, hogyan is nézne ki lakásukban a választott bútordarab.

PÉLDA BŐR KANAPÉ

Példatermék, nem megvásárolható.

Zöld marhabőr kanapé, újszerű állapotban. Olasz importból.

A kanapé 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA DOHÁNYZÓASZTAL

Példatermék, nem megvásárolható.

Francia importból származó antik 1850-es évekből származó diófa dohányzóasztal.

Az asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Zsolnay Alhambra váza

A váza 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a vázát. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a váza 3D verzióját.

PÉLDA KISASZTAL

Példatermék, nem megvásárolható.

Az asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA ANTIK HINTASZÉK

Példatermék, nem megvásárolható. A hintaszék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA FIÓKOS SZEKRÉNY

Példatermék, nem megvásárolható.

A fiókos szekrény 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA ANTIK POHÁRSZÉK

Példatermék, nem megvásárolható. A pohárszék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Példa antik fotel

Példatermék, nem megvásárolható.

A fotel 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Az IKEA a bútorok területén az AR technológia egyik üttörő felhasználója.

Az alábbi IKEA videó jól mutatja be az AR technológia fantasztikus lehetőségeit. Próbáld ki Te is a fenti bútorainkkal.

vr
vr