"Valós fizikai környezetben tudjuk bemutatni bemutatótermeit, kínálatát és szolgáltatásait az INTERNETEN, ONLINE térben is. Az internetezés új 3 dimenziós felhasználói térélménye."

Bemutatótermi 3D túra csomagunk

"Bemutatótermi 3D túra csomagunk" tartalma

  • A csomagajánlathoz marketing szempontú szakmai konzultációt biztosítunk, melynek keretében segítünk végiggondolni a 3d túra szerepét Cége marketing, pr és sales tevékenységében. 
  • A 3d túra megtekinthetőségét és elérhetőségét 12 hónapig biztosítjuk az  átadást követően. Ezután dönthet, hogy továbbra is fenn tartja-e az előfizetést. Ez abban az esetben előnyös, ha Ön csak egy túrát használ marketing, pr tevékenységéhez, továbbá nem kívánja gyakran változtatni a túrában megjeleníthető információkat.
  • 3 - 5 órás időtartamú helyszíni fotó- és lézerszkennelést, Matterport Pro2-es kamerával. Ez a helyszín adottságaitól függően több száz szkennelési pontot és több száz akár ezer négyzetméteres szkennelt területet jelenthet.
  • A szkennelés eredményéből 1- 5 számú igény szerint szerkesztett 3D túra, a Matterport fiókjában közzétéve. Ezen a Matterport fiókon keresztül kezelheti, szerkesztheti és frissítheti 3D túráit.
  • Oktatás a Matterport kezelői felületének használatára, maximum 1 óra időtartammal. A felület annyira intuitív és egyszerű, hogy átlagos számítógépes felhasználói ismeretekkel ennyi idő alatt elsajátítható a használata.
  • A Matterport technológiával elkészített 3D túráinkból 7680 x 4320 px (33 Megapixel) méretben és nagyon jó minőségben, gyönyörű fotókat adunk át a komplexumról. Méretükből adódóan kiválóan alkalmasak bármely médiamegjelenések kép alapanyagául a print-től a webes megjelenésekig. Az átadott képek minimum száma 20.
Bemutatótermi csomagunk ára: 190.000 Ft
Vállalási határidő
A helyszíni szkennelést követő 5 munkanapon belül átadjuk a csomag összes elemét.

További tudnivalók Bemutatótermi 3D túra csomagunkkal kapcsolatban

Matterport 3D túra partnerek vagyunk (matterport.com). Mind technikában (Matterport Pro2-es lézer- és fotószkenner berendezés), mind szoftverben a Matterport-ot használjuk a területek lézer- és fotó szkenneléshez és a 3D túrák előállításához.
A Matterport egy világcég, vezető referenciapont a 3D térszkennelés és a 3D túrák világában valamint az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások területén.
A Matterport felhő alapú szoftvere megteremti a lehetőséget, hogy a szkennelés eredményét szerkeszthessük egy felhasználóbarát felületen. Az adminisztrációs felületen egyszerűen ágyazhatunk be bármely multimédiás tartalmakat a 3D túrába.
Kép, videó, szöveg, hang, pdf dokumentum vagy internetes link beágyazási lehetősége a 3D túrákba. Mindezt saját Matterport fiókja felhasználóbarát kezelő felületén keresztül.
Kompatibilitás a vezető közösségi platformokkal. Ezek tartalmait azonnal értelmezi és képes illeszteni a 3D túra felületébe, mint információs pont.
Letölthetünk nagy felbontású képeket (7680 x 4320 px - 33 Megapixel) a nekünk tetsző nézőpontokból.

Lézer- és fotó szkennelési szolgáltatásunk további előnyei és felhasználási lehetőségei

A lézer és fotószkennelés párosítása miatt a megalkotott modell lenyűgözően realisztikus és magas minőségű marketing alkalmazásokat tesz lehetővé.
A Matterport Pro2-es lézer-, és fotó szkennerünk előállít  egy pontháló modellt (OBJ file és xyz file) is a lézerszkennelés eredménye képen. Az OBJ és xyz kiterjesztésű 3D file-ok letöltési díja a Matterport.com fiókján keresztül 50 euróba kerül.
A Matterport.com felhő alapú szoftvere a Matterport fiókunkon keresztül a szkenner anyagából állítja elő a 3D túrát és a pontháló modellt. A Matterport szoftvere és mesterséges intelligenciája erre a pontháló modellre illeszti rá a szkennelés során rögzített nagy felbontású fotóanyagot. Többek között ezáltal válik lehetővé a 3D túrában egy távolságmérő eszköz segítségével távolságokat mérni.
A szkennelés eredménye egy nagyon részletes nyersanyag, melyet utómunka keretében a megrendelő igényei szerint részekre tudunk tagolni a felmerülő felhasználási igényeknek megfelelően.
A 3D túrák lehetnek marketing és PR célúak a nagyközönségnek a komplexum legszebb publikus részeiről és lehetnek belső felhasználásúak az üzemi területekről, virtuális bejárásokhoz és az adminisztráció támogatásához.