"Valós fizikai környezetben tudjuk bemutatni vállalkozását, termékeit és szolgáltatásait az INTERNETEN, ONLINE térben is. Az internetezés új 3 dimenziós felhasználói térélménye."

Mikro szkennelési csomagunk, Matterport lézer- és fotószkennelésre

"Mikro szkennelési csomagunk" tartalma

  • A csomag tartalmaz egy az Ön részére megnyitott Matterport Starter fiókot, mely egyszerre 5 aktív 3D túra teljes kezelésére, szerkesztésére, frissítésére és marketing felhasználására alkalmas. Ezen a Matterport Starter fiókon keresztül tudja megosztani és beágyazni a 3D túrákat az interneten. Mikro csomagunk 1 havi Matterport Starter fiókdíjat tartalmaz. Ennek lejárta utána a Matterport Starter fiók 8,99 eurós havidíját a megrendelő fizeti a Matterport-nak. A Matterport fiók hivatalos átadásáról az első hónap során gondoskodunk.
  • 1 - 2 órás időtartamú helyszíni fotó- és lézerszkennelést, Matterport Pro2-es kamerával. Ez a helyszín adottságaitól függően több száz szkennelési pontot és több száz négyzetméteres szkennelt területet jelenthet.
  • A szkennelés eredményéből 1- 5 számú igény szerint szerkesztett 3D túra, a Matterport fiókjában közzétéve. Ezen a Matterport fiókon keresztül kezelheti, szerkesztheti és frissítheti 3D túráit.
  • Oktatás a Matterport kezelői felületének használatára, maximum 3 óra időtartammal. A felület annyira intuitív és egyszerű, hogy átlagos számítógépes felhasználói ismeretekkel ennyi idő alatt elsajátítható a használata.
  • A Matterport technológiával elkészített 3D túráinkból 7680 x 4320 px (33 Megapixel) méretben és nagyon jó minőségben, gyönyörű fotókat adunk át a komplexumról. Méretükből adódóan kiválóan alkalmasak bármely médiamegjelenések kép alapanyagául a print-től a webes megjelenésekig. Az átadott képek minimum száma 20.
  • 2 intró videót adunk a szkennelt terület egyes részeiről, amik a 3D túra anyagai alapján készülnek el, maximum 20 másodperces hosszúsággal. Adunk egy animációs GIF file-t is az egyik intróról.
  • 1 választott 3D túra Google Maps és Google StreetView integrációja. Elérhetővé tesszük ezekben a Google szolgáltatásokban a vállalkozásának a 3D túráját.
  • Tanácsadás a kész anyagok PR és Marketing célú felhasználási lehetőségeiről
Komfort csomagunk ára: 80.000 Ft
(ÁFA mentes alanyi adómentesség miatt)
Vállalási határidő
A helyszíni szkennelést követő 10 munkanapon belül átadjuk a Komfort csomag összes elemét.

További tudnivalók Mikro szkennelési csomagunkkal kapcsolatban

Matterport 3D túra partnerek vagyunk (matterport.com). Mind technikában (Matterport Pro2-es lézer- és fotószkenner berendezés), mind szoftverben a Matterport-ot használjuk a területek lézer- és fotó szkenneléshez és a 3D túrák előállításához.
A Matterport egy világcég, vezető referenciapont a 3D térszkennelés és a 3D túrák világában valamint az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások területén.
A Matterport felhő alapú szoftvere megteremti a lehetőséget, hogy a szkennelés eredményét szerkeszthessük egy felhasználóbarát felületen. A felhasználóbarát felületen egyszerűen ágyazhatunk be bármely multimédiás tartalmakat a 3D túrába.
Kép, videó, szöveg, hang és internetes link beágyazási lehetősége a 3D túrákba. Mindezt saját Matterport fiókja felhasználóbarát kezelő felületén keresztül.
Kompatibilitás a vezető közösségi platformokkal. Ezek tartalmait azonnal értelmezi és képes illeszteni a 3D túra felületébe, mint információs pont.
Letölthetünk nagy felbontású képeket (7680 x 4320 px - 33 Megapixel) a nekünk tetsző nézőpontokból.

Lézer- és fotó szkennelési szolgáltatásunk további előnyei és felhasználási lehetőségei

A lézer és fotószkennelés párosítása miatt a megalkotott modell lenyűgözően realisztikus és magas minőségű marketing alkalmazásokat tesz lehetővé.
A Matterport Pro2-es lézer-, és fotó szkennerünk előállít  egy 1%-os méretpontos pontháló modellt (OBJ file és xyz file) is a lézerszkennelés eredménye képen. Az OBJ és xyz kiterjesztésű 3D file-ok letöltési díja a Matterport.com fiókján keresztül 50 euróba kerül.
A Matterport.com felhő alapú szoftvere a Matterport fiókunkon keresztül a szkenner anyagából állítja elő a 3D túrát és a pontháló modellt. A Matterport szoftvere és mesterséges intelligenciája erre a pontháló modellre illeszti rá a szkennelés során rögzített nagy felbontású fotóanyagot. Többek között ezáltal válik lehetővé a 3D túrában egy távolságmérő eszköz segítségével 1%-os pontossággal távolságokat mérni.
A modell kompatibilis az építészeti- és építőipari szoftverekkel, megteremtve az alapot a tényszerű kommunikációra, alapadat szolgáltatásokra az ipari felhasználási területeken. A valóságnak megfelelő adatokkal láthatja el építőipari kivitelezőit a komplexumáról, segítve, gyorsítva és pontosabbá téve a kommunikációt velük.
A szkennelés eredménye egy nagyon részletes nyersanyag, melyet utómunka keretében a megrendelő igényei szerint részekre tudunk tagolni a felmerülő felhasználási igényeknek megfelelően.
A 3D túrák lehetnek marketing és PR célúk a nagyközönségnek a komplexum legszebb publikus részeiről és lehetnek belső felhasználásúak az üzemi területekről, virtuális bejárásokhoz és adminisztráció támogatásához.