Kedves Attila!

Bármely írásos ajánlatnál szemléletesebb jelen weboldalas ajánlati formátumunk, az általad gyártott egyedi konyhabútorok 3 dimenziós modellezésére, illetve a területben rejlő együttműködési lehetőségek, valamint az általunk képviselt minőség bemutatására.
 
Konyhák webes 3D modelljei

Az alábbiakban megtalálod az általatok mintaként küldött konyharészlet, nyers szerkezeti CAD file-ja alapján, a konyharészlet általunk elképzelt variációit.

Feltextúráztuk a nyers CAD file-t, hogy lássuk mennyi időt és milyen technikát igényel a pontos folyamat. Ennek eredményét láthatjátok az alábbi galériában.

CAD konyha részletetek alapján készült textúrázott modellek

Az általatok küldött CAD file ami a konyharészletet tartalmazta feltextúráztuk egy metálfényű alappal és megjelenítettük webes környezetben. Ezzel vállnak használhatóvá a 3D konyhamodellek a weboldalad látogatói számára. Így már bármely weboldalba beágyazhatók és megmutathatók 3D-s konyhavariációs modelljeitek. Ezzel a megoldással használható a 3D-s modellek esetében a kiterjesztett valóság (AR) funkció is az okos-eszközökön. A konyharészlet modelljétalább nézhetitek meg, működik az AR funkció ennél is, kihelyezhető valós térbe.

Létrehoztuk továbbá egy kitalált konyha 3D modelljét, hogy lássátok mit mutat webes környezetben egy komplett 3D konyhamodell textúrázva. Ezzel lehetővé vált ennek a modellnek kihelyezése az AR funkció segítségével a valós térbe.

Látványtervezés
A kész modellekből bármely nézőpontból csodálatos nagyfelbontású látványterveket generálhatunk minden kiegészítővel és teljes enteriőrbe helyezéssel.

A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.
Alábbi látványterveink minden eleme a kiegészítőktől, a bútorokig és berendezési tárgyakig minden virtuálisan lett megalkotva az összes textúrával, a bevilágítással és a fényezésel.
Látványtervezési ajánlatunk

Az általatok küldött CAD file-ok alapján elkészítjük az egyedi konyhabútor textúrázott, világított és fényezett 3 dimenziós modelljét. Ebből készítünk 5 nagy felbontású látványtervet, igényeitek szerint különböző színekkel és anyaghasználattal bemutatva a lehetséges verziókat.

A látványtervek mérete 3508 px x 2480 px, ami 300 dpi minőségű nyomtatást tesz lehetővé A/4-es méreteben, így alkalmas kiadványokhoz, brossúrákhoz, vagy egyéb nyomtatott arculati elemekhez.

1 egyedi konyhamodell látványterveinek elkészítése 5 verzióban: 30.000 Ft + ÁFA


Ajánlatunk webes 3D konyhabútor modellekre

Az általatok küldött CAD file-ok alapján elkészítjük az egyedi konyhabútor textúrázott, világított és fényezett 3 dimenziós modelljét, amely kompatibilis a webes HTML5 szabvánnyal.
Ez szükséges ahhoz, hogy bármely igényeitek szerinti webes felületen megjeleníthessétek a 3D konyhabútor modelleket és a látogatók kezelhessék azokat.
Az AR kiterjesztett valóság funkció segítségével pedig a konyhamodell okos telefonokon és tableteken kihelyezhető a valós térbe is.

1 egyedi konyhamodell webes felületekkel kompatibilis modelljének elkészítése: 30.000 Ft + ÁFA (korlátlan számú webhelyen megjeleníthető)