3 dimenziós termékmodellek megjelenítése weboldalán

Elkészítjük az Ön által választott termékek vagy tárgyak tökéletes 3 dimenziós modelljeit. A modelleket megjelenítjük weboldalán. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk. A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D termékmodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint elérhető a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez. A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében.

Mutassa meg termékeit már a vásárlás előtt, leendő vevőinek, saját környezetükben

Okostelefonokon és tablet-eken, az újabb verziókon már elérhető a kiterjesztett valóság funkció, az AR(Augmented Reality). Az általunk készített és weboldalába illesztett 3 dimenziós termékmodelleket a látogatói az okostelefonjukon keresztül nézve kihelyezhetik a valós térbe. Ezzel lehetővé válik, hogy weboldala látogatói a saját környezetükbe helyezve nézhessék meg az Ön által kínált termékeket.

Tökéletes digitális másolatok

3 dimenziós termék modelljeink textúrája tökéletes, igény szerint lehet 8K minőségű is. A nagy felbontásnak köszönhetően a legapróbb kis részletek is tökéletesen megfigyelhetőek a termékmodelleken.

Technológia

Alkalmazott technológiáink a fotó szkennelés és 3 dimenziós modellépítés, vagy ezek kombinációja a termékek és tárgyak jellegéből adódóan.

Termékek befotózása

A fotózáshoz bármely helyszínre kiszállunk ahol áramvételi lehetőség biztosított és rendelkezésre áll hely a termékek körbefotózásához. A fotózási helyszín bevilágításáról gondoskodunk.

3 dimenziós termékmodellek webes megjelenítése

Az elkészített 3 dimenziós termékmodellek weboldalán történő egyszerű megjelenítésében partnerünk a p3d.in , kifejezetten 3D tartalmak webfelületeken történő megjelenítését és kezelését szolgáltató webes vállalkozás, multinacionális jelenléttel.

Okostelefonon és tableten működő kiterjesztett valóság funkció (AR)

Kattintson oldalunkon a Bőrkanapé képére, amin forog a kocka, majd a megjelenő baloldali menüben kattintson az "AR" gombra és egyszerűen elhelyezheti a kanapét a környezetének valós terében ha az okostelefonján vagy tabletjén keresztül nézi. Ez a kiterjesztett valóság. Ezzel az technológiával az internetes látogatok kipróbálhatják, hogyan is nézne ki valós környezetben vagy éppen rajtuk az adott termék.

BŐR KANAPÉ

A kanapé 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

DOHÁNYZÓASZTAL

A diófa asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Zsolnay Alhambra váza

A váza 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a vázát. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a váza 3D verzióját.

KISASZTAL

Az asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

ANTIK HINTASZÉK

A hintaszék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

FIÓKOS SZEKRÉNY

A fiókos szekrény 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

ANTIK KELETI OLTÁR FARAGVÁNY

A keleti oltár 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

ANTIK FOTEL

A fotel 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Az IKEA a bútorok területén az AR technológia egyik üttörő felhasználója.

Az alábbi IKEA videó jól mutatja be az AR technológia fantasztikus lehetőségeit. Próbáld ki Te is a fenti bútorainkkal.