Csodálatos és informatív 3D túrákat készítünk bemutatótermekről

Valós megjelenésében tudjuk bemutatni bemutatótermeit, kínálatát és szolgáltatásait az INTERNETEN, ONLINE térben is. Az internetezés új 3 dimenziós felhasználói térélménye.

3D túráink rendkívül részletesek és valósághűek. Általuk bemutatóterme egy új vizuális minőségben mutatható be az interneten.

A bemutatóterem 3D túrájában további termékinformációkat vagy egyéb kiegészítő információkat jeleníthet meg kép, videó, hang vagy szöveges formátumban. Ha vannak termék weboldalai vagy webshopja, a 3D túrában szereplő összes bemutatótermi termék linkje elhelyezhető a 3D túra felületén.

""

A pécsi Átrium Burkolat-Kerámia Szaküzlet bemutatótermében készült 3D túránk:

Mit tudunk nyújtani?

  • 3d túra- Matterport partnerek vagyunk
  • Bemutatótermek méretpontos és interaktív 3D túrával történő bemutatása, lélegzetelállító részletességgel
  • helység méretekkel ellátott méretarányos alaprajz
  • Margeting és PR anyagok nyersanyagai, videók, nagy felbontású képek, generálhatók a 3D túrából a Matterport felhasználói felületén
  • Interaktív 3D túrás betanítási anyagok készítése
  • kiegészítő információk elhelyezési lehetősége, felhasználóbarát szerkesztői felületen, link, szöveg, hang, kép és videó elérések helyezhetőek el a 3D túrában.
  • a mai legmodernebb internetes követelményeknek megfelelő marketing tartalom, weboldalba ágyazható, vagy linkként is megosztható
  • exkluzív látogatói élmény
 

Tekintse meg a pécsi Globero Kft egyedi gyártású fa bútorainak- és kerti bútorainak a bemutatótermeiben készült 3D túráinkat.

A 3D túrából automatikusan generált minőségi képgalériák

A Matterport technológiával elkészített 3D túráinkból automatikusan mentésre kerülnek képek 7680 x 4320 px (33 Megapixel) méretben és nagyon jó minőségen, amik egyszerűen letölthetők a Matterport felhasználói felületén. Méretükből adódóan kiválóan alkalmasak bármely médiamegjelenések kép alapanyagául a print-től a webes megjelenésekig.

A Matterport 3D túrák kezelésére szolgáló fiókjában mód van a 3D túra bármely tetszőlegesen kiválasztott nézőpontjából fotókat menteni.
Az alábbi galériában a Bock Pincéről készült Matterport által generált képeket láthatjuk 1920 px szélesre átméretezve.

A Harina Kft egyedi bútorok gyártásával foglalkozik Pécsett. Tekintse meg bemutatótermükben és asztalosüzemükben készült 3D túránkat.

Videó készítése és mentése a 3D túra alapján

A Matterport fiók 3D túrák kezelésére szolgáló felületén igényeink szerint számos választási és beállítási lehetősséggel készíthetünk attraktív videókat.

A lézerszkennelés eredménye a kompatibilitás 3D, CAD és építőipari szoftverekkel

A szkennelés után letölthető OBJ formátumú file ami a szkennelt terület ponthálóját tartalmazza, 1%-os méretpontosság mellett 10 méteren és ez megnyitható az összes 3D megjelenítéssel foglalkozó szoftver esetében. Alkalmas metszetrajzok, alaprajzok további generálásához. A teljes szkennelt terület alaprajzai egyből letölthetőek a Matterport fiók felületén PDF formátumban.

Építőipari beruházások során egy Matterport szkennelés támogatja a felmérést és a tervezést

A lézeres szkennelés eredménye egy 1%-os méretpontos pontháló, amivel tovább dolgozhatnak az építőipari szakemberek. Villanyos, gázos, építész, ellenőr, mindenkinek adhat pontos alapadatokat a komplexumról. 

Átalakítások és bővítések esetén alkalmas a Matterport szkennelés a tervezés-, és a verziók kipróbálásának támogatására.

3 dimenziós modell

A Matterport szkennelés után elkészül a teljes szkennelt 3 dimenziós modellje 1%-os méretpontossággal.

PR és marketing lehetőségek

Pr szempontból hír értékű, hogy bemutatóterme új, kreatív módon mutatja meg magát a nagyközönségnek.
A 3D túrából a bemutatóteremről magas minőségben generálhatók, képek és videók.

Videó, kép, hang és szöveges tartalom beágyazása a bemutatóterem 3D túrájába.

Bemutatótermek esetében különösen hasznos funkció ha a bemutatótermi termékekről a 3D túra felületén kiegészítő információkat, termékleírásokat, mutathatunk az érdeklődőknek.

Az összes 3D túrában szereplő bemutatótermi termékhez elhelyezhető internetes link, hivatkozás, képpel és szöveggel.

A meglévő marketing anyagok a videóktól a képeken át a szövegekig a Matterport fiók felhasználóbarát felületén egyszerűen elhelyezhető a 3D túrába. Behívhat közösségi média tartalmakat, a rendszer kompatibilis a legtöbb közösségi platformmal.
3D túra megoldásunkkal minden adott ahhoz, hogy bemutatótermét teljesen új módon mutassa be a nagyközönségnek. Saját bemutatótermének tereibe helyezheti el termékinformációt, kiegészítőit és az Önnel kapcsolatos legfontosabb, legérdekesebb legjobb tartalmakat.