"Valós fizikai környezetben tudjuk bemutatni pincészetét, borászatát, borait és szolgáltatásait az INTERNETEN, ONLINE térben is. Az internetezés új 3 dimenziós felhasználói térélménye."

Csodálatos 3D túrákat készítünk

3D túráink rendkívül részletesek és valósághűek. Általuk pincészete, borászata, étterme vagy vendégháza egy új vizuális minőségben mutatható be az interneten.

Referencia Partnerünk a villányi Bock Pincészet.

A villányi Bock Pincészet csodálatos komplexumában több pontot is megörökítettük, Matterport Pro2-es lézer és fotó szkennerrel, ennek eredményei lettek a 3D túrák.

3D túra ajánlatunk pincészetek részére most: 160.000 Ft

Ez két helyszíni kiszállást, összesen 6-8 óra lézer- és fotószkennelési munkát jelent. Ebből készítjük el 10 munkanap alatt, az igényei szerint kialakított 3D túrákat komplexumáról. Az ajánlat 2021 május 31.-ig érvényes.

Mit tudunk nyújtani?

  • 3d túra- Matterport partnerek vagyunk
  • Pincészetek és borászatok, vendégházak, panziók és éttermek belső tereinek bemutatása, méretpontos és interaktív 3D túrával, lélegzetelállító részletességgel
  • helység méretekkel ellátott méretarányos alaprajz
  • Margeting és PR anyagok nyersanyagai, videók, nagy felbontású képek, generálhatók a 3D túrából a Matterport felhasználói felületén
  • Interaktív 3D túrás betanítási anyagok készítése
  • kiegészítő információk elhelyezési lehetősége, felhasználóbarát szerkesztői felületen, link, szöveg, hang, kép és videó elérések helyezhetőek el a 3D túrában.
  • a mai legmodernebb internetes követelményeknek megfelelő marketing tartalom, weboldalba ágyazható, vagy linkként is megosztható
  • exkluzív látogatói élmény
 

A 3D túrából automatikusan generált minőségi képgalériák

A Matterport technológiával elkészített 3D túráinkból automatikusan mentésre kerülnek képek 7680 x 4320 px (33 Megapixel) méretben és nagyon jó minőségen, amik egyszerűen letölthetők a Matterport felhasználói felületén. Méretükből adódóan kiválóan alkalmasak bármely médiamegjelenések kép alapanyagául a print-től a webes megjelenésekig.

A Matterport 3D túrák kezelésére szolgáló fiókjában mód van a 3D túra bármely tetszőlegesen kiválasztott nézőpontjából fotókat menteni.
Az alábbi galériában a Bock Pincéről készült Matterport által generált képeket láthatjuk 1920 px szélesre átméretezve.

Bock komplexum Matterport képgaléria

Videó készítése és mentése a 3D túra alapján

A Matterport fiók 3D túrák kezelésére szolgáló felületén igényeink szerint számos választási és beállítási lehetősséggel készíthetünk attraktív videókat.

A lézerszkennelés eredménye a kompatibilitás 3D, CAD és építőipari szoftverekkel

A szkennelés után letölthető OBJ formátumú file ami a szkennelt terület ponthálóját tartalmazza, 1%-os méretpontosság mellett 10 méteren és ez megnyitható az összes 3D megjelenítéssel foglalkozó szoftver esetében. Alkalmas metszetrajzok, alaprajzok további generálásához. A teljes szkennelt terület alaprajzai egyből letölthetőek a Matterport fiók felületén PDF formátumban.

Építőipari beruházások során egy Matterport szkennelés támogatja a felmérést és a tervezést

A lézeres szkennelés eredménye egy 1%-os méretpontos pontháló, amivel tovább dolgozhatnak az építőipari szakemberek. Villanyos, gázos, építész, ellenőr, mindenkinek adhat pontos alapadatokat a komplexumról. 

Átalakítások és bővítések esetén alkalmas a Matterport szkennelés a tervezés-, és a verziók kipróbálásának támogatására.

3 dimenziós modell

A Matterport szkennelés után elkészül a teljes szkennelt 3 dimenziós modellje 1%-os méretpontossággal.

PR és marketing lehetőségek

Pr szempontból hír értékű, hogy a pincészet egy új, kreatív módon mutatja meg magát a nagyközönségnek. PR kampányt lehet a 3D túrák hivatalos megjelenése után szervezni.
Egy ilyen hírt, ilyen tartalommal örömmel lehoz egy sor hírportál, blog, influencer, stb. A 3D túrából a teljes sajtóanyag magas minőségben generálható, képekkel, videókkal.

Videó, kép, hang és szöveges tartalom beágyazása a pincészet 3D túrájába.

A meglévő marketing anyagok a videóktól a képeken át a szövegekig a Matterport fiók felhasználóbarát felületén egyszerűen elhelyezhető a 3D túrába. Behívhat közösségi média tartalmakat, a rendszer kompatibilis a legtöbb közösségi platformmal. A 3D túrába elhelyezhet egy másik 3D túrát is, így biztosítva az átjárhatóságot több 3D túra esetén.
3D túra megoldásunkkal minden adott ahhoz, hogy borászatát, pincészetét egy teljesen új módon mutassa be a nagyközönségnek. Saját borászati komplexumának tereibe helyezheti el az Önnel kapcsolatos legfontosabb, legérdekesebb és legjobb tartalmait.