Szolgáltatásaink bútorgyártóknak és forgalmazóknak
Bútorok 3 dimenziós modellezése
Bármelyen bútor 3 dimenziós modelljét elkészítjük. Ezt tehetjük nulláról indulva fotók, anyagminták, színminták és az Önök elképzelései szerint vagy már meglévő nyers, textúra nélküli 3D file-ok alapján.

Igényeik szerint textúrázzuk, fényezzük és enteriőrbe helyezzük az elkészült 3 dimenziós bútormodelleket.
A bútorok fotószkennelésére is van lehetőség, ilyenkor a fotók alapján készítjük el a bútorok tökéletes textúrájú modelljeit.
Az általunk készített 3 dimenziós kanapé modell megtekintéséhez kattintson a forgó kockára, majd a betöltés után az egérrel vagy az ujjával tetszőlegesen forgathatja, mozgathatja és nagyíthatja a bútort. A megjelenő függőleges menüsorban a legalsó ikonra kattintva, teljes képernyős módban tekintheti meg a modellt.
Nyers textúra nélküli CAD file-ból textúrázott 3D bútormodellek

Ha rendelkeznek a bútor gyártáshoz, nyers textúra nélküli CAD vagy egyéb 3D file-okkal, akkor feltextúráztuk ezeket is, bevilágítjuk és igény szerint enteriőrbe helyezzük a modelleket.

Az alábbi képgalériánk egy példa a nyers CAD file-ból történő textúrázásra. Az első képen látható a CAD file amivel dolgozni kezdtünk.

A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.
Bútormodellek webes felületeken való megjelenítése
Elkészítjük az Ön által választott bútorok tökéletes 3 dimenziós modelljeit. A modelleket megjelenítjük weboldalán. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk.

A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D bútormodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint rendelkezésre áll a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez.

A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében.
Látványtervezés
A kész modellekből bármely nézőpontból csodálatos nagyfelbontású látványterveket generálhatunk minden kiegészítővel és teljes enteriőrbe helyezéssel.

A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.
Alábbi látványterveink minden eleme a kiegészítőktől, a bútorokig és berendezési tárgyakig minden virtuálisan lett megalkotva az összes textúrával, a bevilágítással és a fényezésel.
Kiterjesztett valóság (AR)
Mutassa meg bútorait már a vásárlás előtt, leendő vevői otthonában.

Okostelefonokon és tablet-eken, az újabb verziókon már elérhető a kiterjesztett valóság funkció, az AR(Augmented Reality). Az általunk készített és weboldalába illesztett 3 dimenziós bútormodelljeinket a látogatói az okostelefonjukon keresztül nézve kihelyezhetik a valós térbe.

Ezzel lehetővé válik, hogy weboldala látogatói a saját otthonukba helyezve nézhessék meg az Ön által kínált bútorokat.

Kattintson az antik fotel képére, amin forog a kocka, majd a fotel modelljének betöltése után a megjelenő baloldali menüben kattintson az "AR" gombra okostelefonján vagy tablet-jén. Az eszköze utasításait követve egyszerűen elhelyezheti a vázát a környezete valós terében ha az okostelefonon vagy tableten keresztül nézei.
Ez a kiterjesztett valóság. Ezzel az technológiával az internetes látogatok kipróbálhatják, hogyan is nézne ki lakásukban a választott bútordarab.
Matterport 3D túrák
Valós megjelenésében tudjuk bemutatni bemutatótermeit, bútorkínálatát és szolgáltatásait az INTERNETEN, ONLINE térben is. Az internetezés új 3 dimenziós felhasználói térélménye.

3D túráink rendkívül részletesek és valósághűek. Általuk bemutatóterme egy új vizuális minőségben mutatható be az interneten.

A bemutatóterem 3D túrájában további termékinformációkat vagy egyéb kiegészítő információkat jeleníthet meg bútorairól kép, videó, hang vagy szöveges formátumban. Ha vannak termék weboldalai vagy webshopja, a 3D túrában szereplő összes bemutatótermi termék linkje elhelyezhető a 3D túra felületén.