Matterport 3D túrák áruházaknak, üzleteknek és boltoknak

"Bejárhatóvá tesszük üzletét az interneten is. Internetes vásárlói is a valós eladóterében mozoghatnak, informálódhatnak vagy tehetik kosarukba termékeit."

Az internetes vásárlásait is valóságos fizikai környezetbe helyezzük.

3D túráink magával ragadó valóságosságával tudjuk bemutatni üzletét, boltját, hogy vásárlói is azt érezhessék az interneten keresztül is amit valójában éreznének üzletében.

Átalakítjuk az internetes vásárlói élményt 3 dimenziós térélménnyé.

A Matterport pontos 3D-s vizuális ábrázolást nyújt a kereskedelmi egységekről és a mögöttük álló adatokról. Az üzletének pontos méretei, a folyosók méretei, elrendezése, a helyszínen található felszerelések, enterior elemek típusa fontos szempont az egyes helyeken. Használja velünk a Matterport szolgáltatásait kereskedelmi egységének népszerűsítéséhez, vizuális promóciói megtervezéséhez.

Az alkalmazottaknak szóló utasítások könnyen érthető vizuális formátumban oszthatók meg, amely jobb, mintha hosszú e-mailek és táblázatok segítségével kommunikálnál velük.

AR webshop megoldásink, a kiterjesztett valóság

"Elkészítjük termékei tökéletes 3 dimenziós modelljeit, melyeket a vásárlói okostelefonjukkal, tabletükkel felpróbálhatnak vagy kihelyezhetnek a válós térbe."

Okostelefonon és tableten működő kiterjesztett valóság funkció (AR)

Kattintson itt oldalunkon a Bőrkanapé képére, amin forog a kocka, majd a megjelenő baloldali menüben kattintson az "AR" gombra és egyszerűen elhelyezheti a kanapét a környezetének valós terében ha az okostelefonján vagy tabletjén keresztül nézi. Ez a kiterjesztett valóság. Ezzel az technológiával az internetes látogatok kipróbálhatják, hogyan is nézne ki lakásukban a választott bútordarab.

PÉLDA BŐR KANAPÉ

Példatermék, nem megvásárolható.

Zöld marhabőr kanapé, újszerű állapotban. Olasz importból.

A kanapé 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA DOHÁNYZÓASZTAL

Példatermék, nem megvásárolható.

Francia importból származó antik 1850-es évekből származó diófa dohányzóasztal.

Az asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Zsolnay Alhambra váza

A váza 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a vázát. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a váza 3D verzióját.

PÉLDA KISASZTAL

Példatermék, nem megvásárolható.

Az asztal 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA ANTIK HINTASZÉK

Példatermék, nem megvásárolható. A hintaszék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA FIÓKOS SZEKRÉNY

Példatermék, nem megvásárolható.

A fiókos szekrény 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

PÉLDA ANTIK POHÁRSZÉK

Példatermék, nem megvásárolható. A pohárszék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Példa antik fotel

Példatermék, nem megvásárolható.

A fotel 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort. A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Az IKEA a bútorok területén az AR technológia egyik üttörő felhasználója.

Az alábbi IKEA videó jól mutatja be az AR technológia fantasztikus lehetőségeit. Próbáld ki Te is a fenti bútorainkkal.