Referencia 3D bútormodellek bőr-, szövet-, és ráncolt felületekkel

Megkeresésünk után felmerült, hogy dolgoztunk e már ülőgarnitúrával, illetve reprodukálni tudunk e "ráncolt bevonó-optikás kivitelű" bútormodelleket élethű 3 dimenziós modellként.  Az alábbi oldalon 5 általunk készített bútordarab 3 dimenziós modelljeivel készült render-fotókat mutatunk be, 4K  és 2K minőségben. Mind az 5 választott bútor bőr- vagy textil felületekkel is rendelkezik.

A "ráncolt bevonó-optikás kivitelű" bútorok 3D modellezésére a fotó szkennelés az egyik legalkalmasabb technika. Ennek során részletesen körbefotózzuk az adott bútordarabot és a képekből állítjuk elő a tökéletes valódi 4K fotóminőségű textúrával rendelkező 3D modelleket.

Az itt bemutatatott öt 3D bútormodell mindegyike ezzel az eljárással készült. A szövetek, textilek, bőrök, drapériák és egyéb kárpit anyagok mint felületek modellezése esetén a fotó szkenneléssel biztosítható a legvalóságosabb vizuális minőség.

Az oldalon és a kép galériákban látható képek mind virtuálisak, ezeket szoftverekben rendereltük,  a bőr- és textil textúrákkal rendelkező 3 dimenziós bútormodelljeink használatával. Készítettünk végtelenített háttér előtti (katalógus)- és egyszerűbb enteriőrbe helyezett (lifestyle) render fotókat a 3D bútormodelljeinkről.

 

4K (4960 x 2790 px) minőségű render-fotók a referencia anyagunkhoz választott 3D bútormodelljeinkről

A galériákban szereplő képek dupla klikkel nagyíthatóak. Az Önök számára érdekes képeket érdemes letölteni és képnézegetőben megtekinteni, mert ott lehet igazán belenagyítani a képekbe, hogy látható legyen a 4K minőségben renderelt képeink nagy felbontása és részletezettsége.

Steppelt bőr bárszékek és bárasztal 3D modelljének 2K (1920 x 1080 px) minőségű render fotója

 

Steppelt bőr bárszékek és bárasztal 3D modelljének megtekintése: https://p3d.in/xvqGt

Csak a bárszék 3D modellje: https://p3d.in/XCwgG

Használt zöld bőrkanapé 3D modellje 2K (1920 x 1080 px) minőségben renderelve, önállóan és enteriőrbe helyezve

 

Használt zöld bőrkanapé 3D modelljének megtekintése: https://p3d.in/TRyqu

Steppelt bőrfotelek és égetett diófa tárgyaló asztal 3D modellje 2K (1920 x 1080 px) minőségben renderelve, önállóan és enteriőrbe helyezve

 

Asztal és bőrfotelek megtekinthető 3D modellje: https://p3d.in/19oYt 

Bőrfotel megtekinthető 3D modellje: https://p3d.in/bzcox

Kerti garnitúra 3D modellje 2K (1920 x 1080 px) minőségben renderelve, önállóan és kültérbe helyezve

 

Kerti garnitúra 3D modelljének megtekintése: https://p3d.in/OLZiv

Kárpitozott fotel 3D modellje 2K (1920 x 1080 px) minőségben renderelve, önállóan és enteriőrbe helyezve