3D: a vizualitás magasabb minősége.

Kreatív 3D animációs és üzleti tanácsadó cégként tekintünk magunkra. A kifinomult vizualitást, a 3D technológiák alkalmazását és az üzleti szemléletmódot helyeztük fókuszunkba. Nálunk nem "csak" a lenyűgöző, látványos és csodálatos 3D-s vizuális elemek és tartalmak elkészítése a cél, ez az alap. Megoldásaink kimutatható üzleti - és hozzáadott értéket kell, hogy jelentsenek Partnerinknek.

Innovatív csapatunkkal állunk Partnereink rendelkezésére a legkülönfélébb 3D alapú vizuális elemek-, tartalmak- és folyamatok megtervezésében, megalkotásában valamint menedzselésében. 

Mindig a Partnerünk céljainak legjobban megfelelő, legújabb és leglátványosabb technológiákat alkalmazzuk 3 dimenziós projektjeink során. Üzleti szemléletmódunk miatt, azt is tudjuk, hogy minden alkalmazott 3D technológiának üzletileg kimutatható hozzáadott értéket kell  képviselnie a cégek/szervezetek életében.  

Bemutatjuk az általunk képviselt 3D technológiák üzleti alkalmazási területeit és azok mérhető üzleti előnyeit. Üzleti szemléletmódunk képessé tesz minket a cégnek és céloknak legmegfelelőbb 3D technológiák üzletágspecifikus kiválasztására. A megfelelő 3D technológiák meghatározása után, azokat  hatékonyan tudjuk a szervezet  érintett üzleti folyamataihoz illeszteni.

Ezt tesszük közgazdászként, projektmenedzseri- és folyamatmérnöki szaktudással és gyakorlattal.

Vizuális, kreatív anyagainkat magunk állítjuk elő, így biztosítva, hogy a Megrendelőinkkel közös elképzeléseink maradéktalanul megvalósulhassanak a 3 dimenziós projektjeink minden aspektusában.

Hiszünk a 3D technológiák üzletileg magas hozzáadott értékében. Figyelmünket a 3 Dimenziós tartalmakra összpontosítjuk melyek most robbannak be az internet online tereibe és már elkezdték átalakítani a klasszikus tartalomszolgáltatói piacokat, szolgáltatásokat és üzleti modelleket.

A 3D szoftverek formátumai, a HTML5 3D kezelése, a böngészők 3D kezelése és hardverek valamint az internetes adatátviteli rendszerek, lásd 5G most lettek olyan szintűek és értek össze, megalkotva egy 3D technológiai mixet. Ez mind gyorsaságban, mind felhasználói élményben már olyat és olyan áron tud nyújtani ami nem teszi kérdésessé a 3D tartalmak robbanásszerű elterjedését.

A klasszikus tartalomszolgáltatási ágak mellé újak születnek mert a Kiterjesztett Valóság (AR) és a Virtuális Valóság már önmagában két olyan platform ami újragondolásra készteti a piaci szereplőket az alkalmazási lehetőségek vonatkozásában.

Oktatás, kutatás, képzés, kultúra, kommunikáció, együttműködés, üzlet, térinformatika, szórakozás mind új dimenziókba kerülnek a virtuális valóság segítségével.

A 3 dimenziós modellekre építő kommunikáció sokkal vizuálisabb módja az információk rendezésének és átadásának. Az így készített tartalmak egyértelműbbek, tehát kommunikációs szempontból hatékonyabbak is. Kevesebb a félre értés, szó szerint. Sok iparág fog részben vagy egészben emiatt átalakulni.

A 3 dimenzió nem csak modellek és a virtuális valóság terén jelent meg életünkben. Átalakítja a videókészítést is a 360 fokos látószögű videó kamerarendszerekkel. Ezekben körbe foroghatunk tetszőlegesen jobbra, balra, fel, le a videó nézése közben. 3 dimenziós térélményt ad a nézőnek a térnek abból a pontjából.

A drónok megjelenését a 3D forradalomhoz is soroljuk, mert ezek tették lehetővé szélesebb rétegek számára, hogy kameráikkal felszálljanak és megtapasztalhassák a képalkotás örömeit szabadon mozogva a tér mindhárom dimenziójában.

A 3D tartalmaknak túl a technológián az emberek információ- és tartalomfogyasztási szokásainak változása is kedvez. Egyértelmű tendenciája az elmúlt évtizedeknek, hogy egyre kevésbé szeretünk hosszú dolgokat olvasni. Szöveg legyen kevés, inkább több kép és a legjobb a a videó. Nézzünk szét a nagy közösségi platformokon, látható miről beszélünk, senki nem kisregényt ír, hanem megoszt egy vicces, vagy megható esetleg tanulságos videót. Vagy betesz egy jó mémet. A 3D a lehető legtömörebb képi tartalom.

Csapatunk az élet több területéről, érkezett, sok-sok kompetenciával, többféle látásmóddal és kreativitással. Van köztünk Tv-s szakember, 3D animátor, közgazdász, online marketing szakember, grafikus és programozó.