Látványtervezés termékeknek, tárgyaknak, gépeknek, berendezéseknek, teljes enteriőr tervezés
3 dimenziós modellezés
Bármelyen tárgy, termék, berendezés, enteriőr, vagy külső tér 3 dimenziós modelljét elkészítjük. Ezt tehetjük nulláról indulva fotók, anyagminták, színminták és az Önök elképzelései szerint vagy már meglévő nyers, textúra nélküli 3D file-ok (CAD, OBJ, XYZ, stb) alapján.
Igényeik szerint textúrázzuk, fényezzük és enteriőrbe vagy külső környezetbe helyezzük az elkészült 3 dimenziós modelleket.
A tárgyak, termékek fotószkennelésére is van lehetőség, ilyenkor a fotók alapján készítjük el a tökéletes textúrájú modelljeiket.
Az általunk készített kanapé 3D-s megtekintéséhez kattintson a forgó kockára, majd a betöltés után az egérrel vagy az ujjával tetszőlegesen forgathatja, mozgathatja és nagyíthatja a bútort. A megjelenő függőleges menüsorban a legalsó ikonra kattintva, teljes képernyős módban tekintheti meg a modellt.
Nyers textúra nélküli CAD file-ból textúrázott 3D bútormodellek

Az alábbi képgalériánk egy példa a nyers CAD file-ból történő textúrázásra. Az első képen látható a CAD file amivel dolgozni kezdtünk.

A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.
Látványtervezés
A kész modellekből bármely nézőpontból csodálatos nagyfelbontású látványterveket generálhatunk minden kiegészítővel és teljes enteriőrbe helyezéssel.

A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.
Alábbi látványterveink minden eleme a kiegészítőktől, a bútorokig és berendezési tárgyakig minden virtuálisan lett megalkotva az összes textúrával, a bevilágítással és a fényezésel.
Bútormodellek webes felületeken való megjelenítése
Elkészítjük az Ön által választott bútorok tökéletes 3 dimenziós modelljeit. A modelleket megjelenítjük weboldalán. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk.

A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D bútormodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint rendelkezésre áll a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez.

A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében.