Nagy felbontású drón videó felvételek készítése

Ipari-, üzleti-, és magáncélú professzionális minőségű drón felvételek elkészítését is vállaljuk. Igény szerint a kész filmanyagok összes vágási- és utómunkájával vagy a nyersanyag drónfelvételek biztosításával további felhasználásra. Szívesen közreműködünk produkciós cégekkel drónos vágóanyagok vagy légifotók készítésében.

Lenyűgöző légi felvételeket készítünk drónjainkkal.

Több éves tévés, reklámfilmes és drónrepülői tapasztalatunkkal oldjuk meg komplexumod-, telephelyed-, rendezvényed-, ingatlanod légi felvételeinek elkészítését, legyen szó imázs-filmről, dokumentum filmről vagy reklámfilmről.

Megrendelőink igényei szerint a videók megalkotásában, a szkript írástól, a rendezésen át a teljes zenei-, vágási-, és utómunkáig részt tudunk venni. Partnerek vagyunk a koncepcióalkotásban és a videóanyagok kreatív tervezésben is.

PR cégként nem "csak drónvideókat" készítünk, hanem ezekből olyan vizuális PR és marketing anyagokat is egyben melyek önmagukat adják el a tartalom magas minősége miatt a tartalomszolgáltatói piacokon.

Vizuális tartalmainknak magas a megosztásuk a közösségi médiában, könnyebb belőlük hírt generálni és növelik a látogatók elköteleződését.

A légi felvételek készítésének vannak időjárási korlátai, esőben, erős szélben nem tudnak a drónjaink felszálni.

Felkérés esetén, egyeztetés után mindenre kiterjedő pontos árajánlatot adunk.