Üzleti célú 3D modellezés

Takarítson meg KÖLTSÉGET és IDŐT vállalkozása számára!

Termékek-, műtárgyak-, gépek méretfüggetlen, 3D modellezése üzleti folyamatai támogatására, jól azonosítható hozzáadott értékkel és mérhető üzleti előnyökkel.

A magas hozzáadott értékű 3D technológiák üzleti célú alkalmazása az újdonságuk miatt még nem tartoznak a cégek bevett üzleti gyakorlataihoz. Most érdemes elkezdeni használatukat, még nagyobb versenyelőnyhöz juttatva vállalkozását.

Kreatív 3D animációs- és üzleti tanácsadó cégként tekintünk magunkra.

A vizualitást helyezzük a középpontba.

A 3D oldaláról a technológiailag legújabb és legjobb 3D vizuális tartalmakat is elkészítjük.

Üzleti tanácsadóként pedig jól tudjuk, hogy minden alkalmazott 3D technológiának üzletileg kimutatható hozzáadott értéket kell képviselnie a szervezetek életében.
Minden 3D munkánkat a Megrendelőnk üzleti projektjeként is kezeljük. Bemutatjuk az általunk képviselt 3D technológiák üzleti alkalmazási területeit és azok mérhető üzleti előnyeit.

Üzleti tanácsadóként képesek vagyunk a 3D technológiákat hatékonyan a szervezet érintett üzleti folyamataihoz illeszteni.

Ezt tesszük közgazdászként, projektmenedzseri- és folyamatmérnöki szaktudással és gyakorlattal.
Kapcsolatunkat ügyfeleinkkel minden esetben egy kötetlen beszélgetéssel kezdjük, melynek során megismerjük tevékenységét, főbb üzleti folyamatait valamint képet kapunk igényeiről és elképzeléseiről. Leendő Partnerünk pedig megismerheti 3D szolgáltatásainkat, azok lehetséges alkalmazási területeit és az általuk megvalósítható üzleti előnyöket.

A beszélgetés után pontosan meg tudjuk határozni, melyik 3D technológiát érdemes megvalósítani és felhasználni, ezt melyik folyamatokhoz szükséges illeszteni és a 3D technológia milyen mérhető, üzleti előnyöket valósít meg Partnerünk számára.

A 3D technológiák és az üzlet kapcsolatai

3D technológiák üzleti előnyei

Terméktervezés támogatása 3D modellezési technológiákkal

Egyszerűbb a különböző termékvariánsok nyilvántartása, sokkal több információ süríthető egy 3D termékmodellbe, nem kell annyi kép, leírás és file. A termékvariánsok bemutatása és szemléltetése sokkal hatékonyabb döntéseket eredményez, áttekinthetőbbek és könnyebben érthetőek lesznek a termék koncepciók. A fejlesztőcsapat tagjai gyorsan visszakereshetnek és megnézhetnek előző termékverziókat. A 3D termék modellek alkalmazása a tervezési folyamatokban, munkaidőt és költségeket csökkent.  

Vevői elégedettség növelése a 3D termék modellezési technológiákkal

Mivel a fogyasztók egyre igényesebbek a választási lehetőségeik bővülésével, arra kell összpontosítania, hogy terméke vonzóbb legyen, mint a versenytársa. Ennek egyik lejobb módja a termék valós- és teljes képének biztosítása a vevői részére.

Ezt a leghatékonyabban a  3D termék modellezéssel érheti el. A vevő nem csak képeket és videókat láthat, hanem a 3D termékmodell megtekintése során érezheti a teljes döntési szabadságot a termék részletes megismerése során. Termék részleteinek megtekintése ráközelítéssel,  nézőpontok szabad választása ezeket mind biztosíthatjuk látogatóinknak és vevőinknek internetes felületeinken.   

Befektetők meggyőzése 3D modellezési technológiákkal

Amikor új terméket tervez, és ehhez befektetőket is keres, a legjobb képet kell mutatnia leendő termékéről a meggyőzésükhöz. Hogyan tudná meggyőzni őket, hogy támogassák Önt, ha azt sem tudják, hogyan néz ki a terméke? A 3D-s modellezés ebben is segít. Segítségével részletes képet nyújthat a befektetőnek, ami segíthet a befektető, cég iránti bizalmának kiépítésében.

Hogyan fog működni a termék? Mik a termék tulajdonságai és mi a koncepció? Milyen az összkép a termékről? Ez csak néhány gyakori kérdés, amely egy befektető fejében felmerül. Ezekre a kérdésekre a legegyszerűbb, legszemléletesebb válasz, a leendő termékek 3D modellje. A 3D modellek segítenek megmutatni a vállalkozásunk professzionalizmusát és komolyságát is a termékkel kapcsolatban.

Bár a 3D modellezés nagy előnyöket kínál, a legtöbb márka nem használja. Ezért segít vállalkozásának kiemelkedni. A befektetők könnyen meggyőződhetnek, és vállalkozása jó lendületet kap.

Márkaépítés 3D modellezési technológiákkal

A jó céges- és termék arculat a márkaépítés egyik legfontosabb alapja, mely vállalkozását a webes felületein és print anyagain képviseli. 3D elemeket tartalmazó grafikai anyagok használatával céges arculata egyedi és informatív lesz.

A vizuális 3D elemek  tömörebben és szebben képesek megmutatni márkája erősségeit és előnyeit, általuk látogatói és vevői sokkal gyorsabban megérthetik a márka koncepcióját és amit számukra a termékei jelenthetnek.

Hatékonyabb csapatmunka és időmegtakarítás a 3D technológiák használatával

Ha rendelkezik 3 dimenziós termék modellekkel, minden tag valós időben megtekintheti a legkisebb változásokat is a termék fejlesztése során. Visszanézhetnek verziókat, vagy kipróbálhatnak újabbakat, mindezt akár az online térben, valós idejű közös munka során.

Ezenkívül fokozza a kreativitást, mivel minden termékfejlesztési csapattagnak lehetősége nyílik rá, hogy a terméktervezés minden szakaszában követhesse a terméket.

3 dimenziós termék modellek készítésének technológiái

A 3 dimenziós termék modellek létrehozásának lehetőségei

Alkalmazott technológiáink a fotó- és lézer szkennelés, valamint szoftveres 3 dimenziós modellépítés, vagy ezek kombinációja. A választott eljárások, mindig a  3D modellezni kívánt bútorok jellegéből adódnak.

A 3D termék modelleknek két alapjuk van. A termék térháló modellje, mely pontok sűrű hálózatából áll és pontosan megadja az adott termék formáját (felületének topológiáját) és a 3D termék modell textúrái, melyek a kinézetét adják vissza a terméknek.

Ezek a textúrák kerülnek a termék térhálómodelljének meghatározott pontjaira.

 

A textúrák elkészíthetők

  • az összes textúra 3D szoftverben történő létrehozása
  • a termék teljes részletes körbefotózásával (fotószkennelés)
  • a termék előállításához használt alapanyagok befotózásával

A fenti alapesetek egymás kombinációjaként is előállhatnak.

A termék térhálómodellje elkészíthető

  • a termék teljes térhálómodelljének 3D szoftverben történő létrehozása
  • a termék szkennerrel történő beszkennelésével (lézer vagy fény szkennelés)
  • a termék teljes, részletes körbefotózásával (fotószkennelés)
  • a termék térhálómodellje, nyers gyártási CAD file-ok formájában vagy egyéb 3D formátumban már rendelkezésre áll

A termékek és termék alapanyagok befotózása

A fotózáshoz bármely helyszínre kiszállunk ahol áramvételi lehetőség biztosított és rendelkezésre áll hely a termékek és/vagy termék alapanyagok fotózásához. A  bevilágításáról és egyéb technikai felszerelésekről gondoskodunk.
 

A termékek 3D modelljei a webshopban

Növelje, vevői elégedettségét és az internetes bútorvásárlások számát!

A fogyasztók egyre igényesebbek a választási lehetőségeik bővülésével, arra kell összpontosítania, hogy bútorkínálata vonzóbb legyen, mint a versenytársaké. Ennek egyik lejobb módja a termék valós- és teljes képének biztosítása a leendő vevői részére.

Ezt a leghatékonyabban a  bútorkínálatának 3 dimenziós modellezésével érheti el. A vevői nem csak képeket és videókat láthatnak kínálatáról, hanem érezhetik a 3D bútor modellek biztosította szabadságot, miközben megismerik az Ön bútorkínálatát. 

Bár a termékek 3D modellezése nagy hozzáadott értéket képvisel és jelentős üzleti előnyöket kínál, a legtöbb márka és cég még nem használja. Ha most lép és elkezdi a 3D termék modellek használatát, még nagyobb versenyelőnyhöz juttathatja vállalkozását.

Az általunk elkészített 3 dimenziós termék modellek, teljesen visszaadják a termékek valóságos felületét és részleteit. A 3 dimenziós termékmodelljeink, programozói munka nélkül, egyszerűen illeszthetők bármely webes felületbe. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk.

A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D termékmodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint elérhető a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez. A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében. A termék 3D-s térbeli megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára. 

Termékei a kiterjesztett valóságban (AR)

Mutassa meg termékeit már a vásárlás előtt vevőinek teljes valóságukban.

Okostelefonokon és tablet-eken, az újabb verziókon már elérhető a kiterjesztett valóság funkció, az AR(Augmented Reality). Az általunk készített és weboldalába illesztett 3 dimenziós termék modelleket, látogatói az okostelefonjukon keresztül nézve, kihelyezhetik a valós térbe. Ezzel lehetővé válik, hogy ügyfelei a saját környezetükbe helyezve nézhessék meg az Ön termékkínálatát.
Kattintson oldalunkon a bőrfotel képére, amin forog a kocka, majd a megjelenő baloldali menüben kattintson az "AR" gombra és egyszerűen elhelyezheti a bőrfotel 3 dimenziós modelljét, a környezetének valós terében ha az okostelefonján vagy tabletjén keresztül nézi.
 
Ez a kiterjesztett valóság. Ezzel az technológiával az internetes látogatok kipróbálhatják, hogyan is nézne ki valós környezetben vagy éppen rajtuk az adott bútordarab.
A bőrfotel 3D-s térbeli modelljének megtekintéséhez klikkeljen a forgó kockára, és a betöltés után az egér vagy az ujja segítségével tetszőlegesen forgathatja a bútort.
 
A betöltés után megjelenő függőleges menüsorban a legalsóra kattintva teljes képernyős módban tekintheti meg a bútor 3D verzióját.

Referencia 3 dimenziós termék modelljeink galériája