Vevői elégedettség növelése 3D termék modellezési technológiákkal

Mivel a fogyasztók egyre igényesebbek a választási lehetőségeik bővülésével, arra kell összpontosítania, hogy terméke vonzóbb legyen, mint a versenytársa. Ennek egyik lejobb módja a termék valós- és teljes képének biztosítása a vevői részére.

Ezt a leghatékonyabban a  3D termék modellezéssel érheti el. A vevő nem csak képeket és videókat láthat, hanem a 3D termékmodell megtekintése során érezheti a teljes döntési szabadságot a termék részletes megismerése során. Termék részleteinek megtekintése ráközelítéssel,  nézőpontok szabad választása ezeket mind biztosíthatjuk látogatóinknak és vevőinknek internetes felületeinken.

Okostelefonokon és tablet-eken, az újabb verziókon már elérhető a kiterjesztett valóság funkció, az AR(Augmented Reality). Az általunk készített és weboldalába illesztett 3 dimenziós termékmodelleket a látogatói az okostelefonjukon keresztül nézve kihelyezhetik a valós térbe. Ezzel lehetővé válik, hogy weboldala látogatói a saját környezetükbe helyezve nézhessék meg az Ön által kínált termékeket.

Vegyünk példának egy bútorgyártó vállalkozást. Elkészítjük bútoraik 3 dimenziós modelljeit, a modelleket megjelenítjük saját webshopjában. Nem igényel weboldal fejlesztést megoldásunk.
A megjelenítő felületen rendelkezésre állnak menüpontok a 3D bútormodellek forgatására, mozgatására és nagyításra, valamint rendelkezésre áll a teljes képernyős mód is a modellek megtekintéséhez. A modellek kezelését végezhetjük egérrel is, vagy ujjunkkal érintőképernyők esetében.

A kész bútor modellekből bármely nézőpontból csodálatos nagyfelbontású látványterveket generálhatunk minden kiegészítővel és teljes enteriőrbe helyezéssel.
A látványtervezés során több variációt is el tudunk készíteni a színválaszték és az anyaghasználat minőségi bemutatása érdekében.

3 dimenziós bútormodelljeinket a látogatók az okostelefonjukon keresztül nézve kihelyezhetik a valós térbe.
Ezzel lehetővé válik, hogy weboldala látogatói a saját otthonukba helyezve nézhessék meg a kínált bútorokat.

Bár a 3D modellezés nagy előnyöket kínál, a legtöbb márka és cég még nem használja. Ezért segít vállalkozásának kiemelkedni.