Racionalizálja a tervezési, kivitelezési folyamatokat és csökkentse költségeit az építési területek 3 dimenziós digitális modelljének létrehozásával.

Tapasztalja meg, hogyan változtatja meg a Matterport 3D-s térszkennelési technológiája az építészetet, a mérnöki munkát és az építőipari munkákat.

A Matterport technológiával készített 3 dimenziós munkaterületi bejárásaink zökkenőmentesen kapcsolódnak a meglévő építőipari szoftverekhez - kezdve a SketchUp-tól a Revit, az AutoCAD, a Procore és más BIM szoftverekig. Exportálja a pontfelhőt, és egyszerűen megoszthatja és megjelenítheti a Revit®-ben és más BIM eszközökben.

A terület szkennelése során mind fotó-, mind lézeres szkennelés is történik. A lézeres szkennelés biztosítja a 3D szakszoftverek számára is értelmezhető ponthálót a területről és az eredmény méretpontosságát. A fotoszkennelés a valósággal megegyező textúrát biztosítja.

Az építési terület időszakos szkennelésével az építőipari projekt adatai és információi valóságos vizuális környezetbe helyezhetők. A Matterport platformja együttműködési lehetőséget is biztosít az építkezésben résztvevő szereplők számára.

Valós fizikai térbe helyezve jeleníthetők meg az építkezés feladatai, paraméterei, határidejei, instrukciói, feltételei, engedélyei, tervei ezekhez pedig hozzáférést biztosíthatunk a tervezők, kivitelezők vagy a műszaki ellenőrzéseket végzők részére. A rendszer alkalmas az építőipari projekt minden aspektusának 3D-ben történő kezeléséhez.

Akár építészmérnöki, akár mérnöki, akár építőipari munkát végez, egyszerűsítheti a dokumentációt, a 3D-s beolvasásokat és könnyedén együttműködhet a projekt szereplőivel. Az általunk kínált szolgáltatás segítségével csökkentheti a költségeket, és megtakaríthatja a legértékesebb erőforrását - az idejét.

  • 3D adatplatformunk a legerősebb, legpontosabb és leggyorsabb módszer az épület vagy ingatlan dokumentálására.
  • Generáljon azonnal méretpontos alaprajzokat a munkaterület beszkennelése után, melyek kompatibilisek az építőipari tervező szoftverekkel.
  • A létrehozott 3 dimenziós területmodellek 0,1%-os hibahatáron belül vannak.
  • Végezzen táv ellenőrzéseket az építkezés helyszínén, mérjen a helyszínen anélkül, hogy ott lenne, csökkentse a helyszíni látogatásokat a Matterport szkennelés segítségével.
  • Generáljon OBJ fájlokat és pontfelhőket a beépítésekhez és az építési dokumentációkhoz.